• youtube
  • tiktok
  • facebook
  • linkedin
wwre

Nyheter

LANCI deltar på Innovation Summit.

8. desember deltok Peng Jie, daglig leder for LANCI Footwear, på China Footwear and Bag Industry Digital Innovation Summit i Shenzhen i 2023.

Toppmøte 1

Vi må lære av Shenzhens effektive ånd og fremskynde transformasjonen og oppgraderingen av fottøyindustrien med en følelse av at det haster som ikke kan ignoreres; Lær av Shenzhens innovative ånd og skap en ny type skoproduksjonsindustrikjede og forsyningskjede gjennom avansert og banebrytende teknologi; Lær av Shenzhens økende entusiasme for utviklingen av produksjonsindustrien, reagere aktivt på nye endringer og utfordringer i den globale økonomien, og fremme utviklingen av fottøyindustrien til en innovasjonsdrevet teknologiindustri, en kulturledet moteindustri og en ansvarsorientert grønn industri.

Toppmøte 2

Nå reformerer LANCI og skaper en digital fabrikk. Jeg skal til Shenzhen for å delta på Innovation Summit denne gangen, og jeg vil også vise til den digitale opplevelsen til mine jevnaldrende, slik at fabrikken vår kan unngå noen omveier. I mellomtiden opprettholdt Peng Jie alltid en lærende holdning under toppmøtet, og søkte ydmykt råd og lærte av erfaringer fra andre fabrikker. Og basert på den faktiske situasjonen til fabrikken vår, vurder hvilke metoder som kan brukes på fabrikken vår.

Toppmøte 3

I fremtiden vil LANCI bli den nyeste digitale fabrikken, og produksjonseffektiviteten vil bli kraftig forbedret. Vi vil også forbedre teknologien vår og utvikle flere stiler. Vi håper å samarbeide med deg i fremtiden.

LANCI Shoes er en fabrikk med 30 års erfaring innen skoproduksjon, hovedsakelig med produksjon av sportssko, støvler, tøfler og formelle sko. Hvis du har dine egne designideer eller tegninger, kan fabrikken vår hjelpe deg å gjøre ideene dine om til virkelige objekter. Vår fabrikk har 8 erfarne designere som kan tilby de beste tilpasningstjenestene.


Innleggstid: 11. desember 2023

Hvis du vil ha vår produktkatalog,
Vennligst legg igjen meldingen din.

Skriv din melding her og send den til oss.