• youtube
  • tiktok
  • facebook
  • linkedin
wwre

Nyheter

Derby-sko ble designet for folk med lubne føtter som ikke passer inn i Oxford-sko.

Derby- og Oxford-fottøy er eksempler på to tidløse herreskodesign som har beholdt sin appell i mange år. Selv om den i utgangspunktet virker lik, viser en mer detaljert analyse at hver stil har unike egenskaper.

Derby og Oxfords

Derby -sko ble opprinnelig designet for å tilby et skovalg for de med bredere føtter som ikke kunne bruke Oxford -sko.Den mest merkbare forskjellen er observert i arrangementet av snøring.Derby-fottøy kjennetegnes ved sin åpne snørende design, der kvartstykkene (skinnsegmentene som inneholder eyelets) er sydd på toppen av vampen (skoen foran). Derby-sko, som tilbyr økt fleksibilitet, er ideelle for de med bredere føtter.

Omvendt utmerker Oxford-fottøy seg ved sitt unike lukkede snøringsdesign, der kvartdelene er sydd under vampen. Dette fører til et strømlinjeformet og sofistikert utseende; Likevel antyder det også at Oxford fottøy kanskje ikke passer de med bredere føtter.

Derby -sko blir vanligvis sett på som mer uformelle og tilpasningsdyktige, noe som gjør dem ideelle for daglig bruk. Deres tilpasningsevne til forskjellige situasjoner gjør dem til et foretrukket alternativ for både offisielle og uformelle arrangementer.Derimot blir Oxford-sko generelt sett på som mer seremonielle og ofte tatt på i profesjonelle eller formelle miljøer.

Når det gjelder design, er Derby- og Oxford-fottøy ofte laget av førsteklasses skinn, med sammenlignbare funksjoner som brogueing og cap toes. Ikke desto mindre skiller den unike snøredesignen og den generelle formen for disse skoene dem.

For å oppsummere, selv om Derby og Oxford fottøy kan virke like til å begynne med, skiller deres unike snøredesign og passende intensjoner dem som separate motestiler. Uavhengig av å ha bredere føtter og trenge derbysko for å justere, eller favorisere Oxford -skoenes strømlinjeformede utseende, er begge designene gjennomgående attraktive og kan være en viktig del av enhver manns klesamling.


Innleggstid: 22. juli 2024

Hvis du vil ha vår produktkatalog,
Vennligst legg igjen meldingen din.

Skriv din melding her og send den til oss.